Wednesday, January 13, 2016

HAI U OLSS :)


ASSALAMUALAIKUM.

Wah macam x percaya harini boleh tergerak hati nak update blog.
Sampaikan dah terlupa habis camne nak edit layout bla3 bagai **faktor aging kot! ,
nasib password masih igt :)

Segala entry2 lama dah selamat i ols draft kan.
Biarlah ia duk dlm simpanan peribadi maklum lah dedulu tulis blog masa zaman pramatang!
Gitewwww. hiks!
Yg kali ni punya version,
kita kasi buka lembaran baru..kata dah 2016 ye idok?
umur pun dah masuk 26 tahun :)
eh, 26?? pejam celik pejam celik je.
Alhamdulillah masih diberi pinjaman usia oleh Allah swt.
Cuma jiwa jela masih 18, ha camne tu??!
Hehehe!

Ok lah cukup setakat ni dulu.
Org kata mukadimah buat syarat je.
kannn..
:)

InshaAllah next time i ols menaip lg kat blog acah2 newborn ni.
Salam :)

3 comments:


  1. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete

sape gojes komen kat sini..